Johnno Visser (EK 2011 in Denemarken)

Dag 9: Bespreking + Wedstrijd Duitsland - Nederland

We begonnen zoals gewoonlijk met een ontbijt. Na het ontbijt was er 1 verandering! Normaal moet ik altijd alleen bij de wedstrijdbespreking van de middenvelders zijn, maar dit keer moest ik ook de wedstrijdbespreking van de verdedigers volgen. Dus na het ontbijt ging ik eerst naar de wedstrijdbespreking van de verdedigers en daarna meteen van de middenvelders. Toen waren de aanvallers aan de beurt die tijd gebruikte ik om m’n tas te pakken. Eenmaal alles gepakt ging ik naar beneden, want toen begon de bespreking voor de hele groep. Na de algemene bespreking gingen we lunchen. Daarna ging ik nog even snel slapen en vervolgens de bus in, op weg naar het stadion. Eenmaal in het stadion gingen we kijken hoe het veld er bij lag. Het zag er goed uit, maar alleen de goals stonden niet goed, die moesten wel 0,75 meter naar links verschoven worden. Vervolgens gingen we omkleden en warming-up doen. En daarna weer omkleden in onze wedstrijdtenue en ik begon dit keer aan de aftrap! En maakte 90 minuten vol! Helaas met 2-0 verloren, MAAR we hebben de laatste 8 behaald en zijn door naar de kwartfinale! We moeten nu tegen Rusland. Dat heeft ongeveer de zelfde speelwijze als Duitsland. Na de wedstrijd gingen we terug naar het hotel. Daar gingen we avondeten. En een nabespreking houden over de wedstrijd tegen Duitsland. Tijdens de nabespreking kreeg iedereen een biertje en voor mensen die geen bier wilde een colaatje. Verder mochten we om 12 uur naar bed i.p.v. 11 uur.